Jaké jsou možnosti stravování?

Univerzitní centrum je vybaveno moderním kuchyňským zázemím a jídelnou s kapacitou 70 míst. Na základě předchozí dohody poskytujeme všechny služby spojené s kvalitním a plnohodnotným stravovacím servisem.

Snídaně a coffee breaky se podávají v přízemí v kavárně. Hlavní jídla se podávají s obsluhou v prvním patře v jídelně, včetně džbánů s vodou. Minimální objednávka je stanovena na 30 osob.

Stravovací servis

Snídaně formou švédského stolu včetně teplých a studených nápojů.
Coffee break - slané nebo sladké variace včetně teplých a studených nápojů.
Rauty, hostiny a obložené mísy - na objednávku dle dohody.

Kontakt

Stravovací služby zajišťuje externí dodavatel.

 

Kavárna a cukrárna

Součástí univerzitního centra je též kavárna umístěná v malebném prostředí nádvoří a arkád.

Od roku 2017 je v provozu i cukrárna s vlastní výrobou zákusků a dortů.

Vnitřní prostory kavárny jsou koncipovány pro 80 osob, venkovní posezení pro dalších 30 osob. Prostory kavárny jsou využívány i pro podávání snídaní a coffee breaků.

Otevírací doba

každý den
9.00-17.00

Podrobné informace o stravovacím servisu

  • Připravujeme i jídla dle dietetických opatření – např. diabetická strava, bezlepková, vegetariánská a další.
  • Cena pro osobu zahrnuje: obsluhující personál, inventář, přípravy a úklid po ukončení akce.
  • Minimální objednávka je 30 ks jídel.
  • Rozsah stravovacích služeb je třeba domluvit alespoň 5 dnů předem.
Snídaně formou švédského stolu máslo, med, džem, paštika, nutella, jogurt, cereálie, káva, čaj, voda, džus, mix sýru a uzenin, cereální, bílé a sladké pečivo + teplý bufet
Oběd polévka + hlavní chod
(vč. džbánů s vodou)
vše na základě nabídky a domluvy, polévka (0,3 l), masitá jídla (150 g masa, 200 g příloha), bezmasé jídlo (250 g)
Coffee break   káva se smetanou, čaj 12 druhů, ovocný džus, voda, sladké a slané variace
Raut

teplý a /nebo studený bufet, moučník
(nápoje jsou účtovány dle přesné spotřeby zvlášť)

příklad:
teplý bufet
 – kuřecí roláda plněná špenátem, masová pikantní směs, vepřové řízečky, rybí špízky; přílohy (grilovaná zelenina, dušená rýže, šťouchané brambory se šalotkou a rozmarýnem, pečivo tmavé a světlé)

studený bufet – sýrová roláda, plněné šunkové kornouty, vejce plněná žloutkovou faší a zdobená kaviárem, směs trhaných salátů a zeleniny, česnekový dresink
moučník – mix malých zákusků z Telče